VectorLinux
September 21, 2014, 05:51:30 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: xpdf installed but not showing in gslapt [solved]  (Read 1895 times)
davidlondonuk
Member
*
Posts: 55


« on: January 07, 2011, 01:17:16 am »

Hi,

I have xpdf installed (3.02) but it does not show as installed in gslapt or with slapt-get --installed.

Gslapt does show xpdf packages 3.02pl2 & 3.02pl3, how did the version of xpdf I have get installed and would pl3 be an upgrade?

I am using VL std gold 6.

Thanks for any advice
« Last Edit: January 16, 2011, 03:45:51 am by davidlondonuk » Logged
budulay
Packager
Vectorian
****
Posts: 568


NewComer


« Reply #1 on: January 15, 2011, 10:34:17 am »

Could you post the output of:
Code:
slapt-get --installed | grep xpdf
so I can see exactly what you're talking about?
Logged

VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!
davidlondonuk
Member
*
Posts: 55


« Reply #2 on: January 16, 2011, 03:45:13 am »

Hi,

This seems to have corrected itself after I just installed (using gslapt) xpdf-3.02pl3-i486-1_slack12.1, I assume it just re-installed the same package and updated its database.

Thanks for the help though
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!