VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: xpdf installed but not showing in gslapt [solved]  (Read 2137 times)

davidlondonuk

  • Member
  • *
  • Posts: 55
xpdf installed but not showing in gslapt [solved]
« on: January 07, 2011, 01:17:16 am »

Hi,

I have xpdf installed (3.02) but it does not show as installed in gslapt or with slapt-get --installed.

Gslapt does show xpdf packages 3.02pl2 & 3.02pl3, how did the version of xpdf I have get installed and would pl3 be an upgrade?

I am using VL std gold 6.

Thanks for any advice
« Last Edit: January 16, 2011, 03:45:51 am by davidlondonuk »
Logged

budulay

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 568
  • NewComer
Re: xpdf installed but not showing in gslapt
« Reply #1 on: January 15, 2011, 10:34:17 am »

Could you post the output of:
Code: [Select]
slapt-get --installed | grep xpdfso I can see exactly what you're talking about?
Logged
VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!

davidlondonuk

  • Member
  • *
  • Posts: 55
Re: xpdf installed but not showing in gslapt
« Reply #2 on: January 16, 2011, 03:45:13 am »

Hi,

This seems to have corrected itself after I just installed (using gslapt) xpdf-3.02pl3-i486-1_slack12.1, I assume it just re-installed the same package and updated its database.

Thanks for the help though
Logged