VectorLinux
September 30, 2014, 07:50:14 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 ... 8 9 [10]
  Print  
Author Topic: VectorLinux 7.0 Beta1 bug thread  (Read 44951 times)
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #135 on: March 21, 2011, 02:42:07 pm »

Just a clarification--
The board to which "normal members" can't post is VL PackagERS, not VL package. VL package news and Updates is open to everyone and is where one normally posts bug reports on newly released packages.
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3257


-- Just being myself --


« Reply #136 on: March 21, 2011, 04:50:59 pm »

Ok. But there is over 300+ new packages in VL7 Testing Repository and it require some time to post it all in the VL Package News Board. Maybe someone can help out posting the news to the board. I am willing to help if some one can temporary grant me the right to post in the VL Package News Board.  Cool
Logged
Pages: 1 ... 8 9 [10]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!