VectorLinux
October 30, 2014, 10:03:17 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: HP Device Manager  (Read 1547 times)
MO9013
Vectorite
***
Posts: 130


« on: May 12, 2011, 04:02:22 pm »

I just installed 7.0 rc1 and am now trying to install my printer but I cant get the HP device manager to open to even start. Help would br good since this is also the first time trying to get a printer to hook up.
Logged
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #1 on: May 12, 2011, 05:23:52 pm »

Did you try installing with CUPS? Start with VASM or http://localhost:631/admin .
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
Joe1962
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 2499



WWW
« Reply #2 on: May 13, 2011, 04:12:54 am »

Hmmm... hp-toolbox wants libnetsnmp.so.20, but RC1 has libnetsnmp.so.25. Running this as root to fake it with a symlink works:
Code:
ln -s /usr/lib/libnetsnmp.so /usr/lib/libnetsnmp.so.20
Logged

O'Neill (RE the Asgard): "Usually they ask nicely before they ignore us and do what they damn well please."
http://joe1962.bigbox.info
Running: VL 7 Std 64 + self-cooked XFCE-4.10
MO9013
Vectorite
***
Posts: 130


« Reply #3 on: May 13, 2011, 04:57:16 am »

thanks Joe.  its working now.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!