VectorLinux
September 01, 2014, 08:00:18 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: VL6.0 Deluxe Installation Hitch  (Read 1933 times)
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« on: May 19, 2011, 01:34:42 pm »

I'm trying to install VL6.0 Deluxe Edition on a HP Compaq nc6000, using the GUI installer.

Everything installs OK until it's time to set up booting.  Then I get the message:

This application has raised an unexpected error and must abort.

[45] File or directory does not exist.
MdlMain.?.0


I've downloaded the installation and burned the ISOs onto 2 discs.  The problem is occurring with the second disk.  This looks to me like an error on the disk.

How should I proceed?
« Last Edit: May 19, 2011, 01:47:20 pm by Martin109 » Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« Reply #1 on: May 20, 2011, 07:03:39 am »

I realise that purchasing a Deluxe version as CDs or download includes 14 days of free support, but my email to this end has been returned.  Don't know what the problem is.
Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
uelsk8s
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 2504



« Reply #2 on: May 20, 2011, 08:18:33 am »

I know there has been a lot of work done to the installer since the 6.0 Deluxe release.
It may be worth a try to download the RC1 release and use its installer to install your 6.0 release.
Logged
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« Reply #3 on: May 20, 2011, 10:43:44 am »

I know there has been a lot of work done to the installer since the 6.0 Deluxe release.
It may be worth a try to download the RC1 release and use its installer to install your 6.0 release.

Thanks, but what's the RC1 release?  the standard version of VL6.0?
Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« Reply #4 on: May 20, 2011, 11:24:10 am »

OK, found that now - the original release.  But link broken.
« Last Edit: May 20, 2011, 02:11:38 pm by Martin109 » Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
uelsk8s
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 2504



« Reply #5 on: May 20, 2011, 04:01:20 pm »

sorry I meant to say 7.0-RC1
http://vectorlinux.osuosl.org/veclinux-7.0/iso-release/VL7.0-STD-RC1.iso
Logged
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« Reply #6 on: May 21, 2011, 05:05:51 am »


Thanks, uelsk8s.  Downloading now.
Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« Reply #7 on: May 21, 2011, 10:18:35 am »

Same error with VL7.0 RC1 installer.
Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
roarde
Vectorian
****
Posts: 528


move the needle


« Reply #8 on: May 23, 2011, 07:52:23 pm »

See if burning the second disc at a slower speed helps.
Logged

Robert
VL STD 7.1 RC2.2.2, icewmvmods
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!