VectorLinux
October 25, 2014, 11:28:51 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Doesnt Find Net card  (Read 1207 times)
sarge77
Member
*
Posts: 2


« on: June 08, 2011, 08:37:39 am »

I installed a few versions 6.0 Gold , standard, 7.0 RC1, and 7.0 Live I have a Pentium D 3.2Mhz. Mobo   P5GC-MX RealtekLan driver doesn't get installed. There are 2 names for net card, one being Realteklan the other Attansiclan.  This screenshot was off Ubuntu..



heres the driver info
« Last Edit: June 08, 2011, 04:36:03 pm by sarge77 » Logged
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3258


-- Just being myself --


« Reply #1 on: June 09, 2011, 06:49:59 pm »

can your post the result of lspci from your VL system?
thanks...
Logged
sarge77
Member
*
Posts: 2


« Reply #2 on: June 10, 2011, 12:45:09 pm »

Sorry I'm a newbie to vector linux my other net card decided to work. I just checked my hardware info and looks like both are installed but only the PCIx one is working this is the one thats giving me trouble as far as works when it wants to but integrated is installed but not working.
« Last Edit: June 10, 2011, 06:29:09 pm by sarge77 » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!