Please support VectorLinux!

Author Topic: [VL 7.0-64] Celestia?  (Read 843 times)

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
[VL 7.0-64] Celestia?
« on: November 10, 2011, 02:57:40 pm »
FYI, (it appears that) installing Celestia from the repository broke xfce.  The VL-clipse theme was unable to load, menu icons were unable to load, and desktop icons are not handled properly.  I will try to figure this one out and let you know.
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
Re: [VL 7.0-64] Celestia?
« Reply #1 on: November 10, 2011, 03:01:43 pm »
Yup, it was Celestia.  Removing that package completely resolved the issues.
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: [VL 7.0-64] Celestia?
« Reply #2 on: November 10, 2011, 03:28:22 pm »
@ronnyquest

Thanks for getting involved in the testing.
I've removed Celestia from the testing repo until we can get a new package built that resolves this issue.
Stretchedthin
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
Re: [VL 7.0-64] Celestia?
« Reply #3 on: November 10, 2011, 05:25:07 pm »
@ronnyquest

Thanks for getting involved in the testing.

Any time.
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64

scififry

  • Member
  • *
  • Posts: 66
Re: [VL 7.0-64] Celestia?
« Reply #4 on: December 04, 2011, 09:32:34 am »
It doesn't break xfce anymore, but after showing its preloader and having some HDD activity it won't start on VL64 7.0 Beta1:
Code: [Select]
celestia: symbol lookup error: /usr/lib64/libgtkglext-x11-1.0.so.0: undefined symbol: GTK_WIDGET_NO_WINDOW