VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: [VL 7.0-64] Celestia?  (Read 887 times)

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
[VL 7.0-64] Celestia?
« on: November 10, 2011, 02:57:40 pm »

FYI, (it appears that) installing Celestia from the repository broke xfce.  The VL-clipse theme was unable to load, menu icons were unable to load, and desktop icons are not handled properly.  I will try to figure this one out and let you know.
Logged
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
Re: [VL 7.0-64] Celestia?
« Reply #1 on: November 10, 2011, 03:01:43 pm »

Yup, it was Celestia.  Removing that package completely resolved the issues.
Logged
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: [VL 7.0-64] Celestia?
« Reply #2 on: November 10, 2011, 03:28:22 pm »

@ronnyquest

Thanks for getting involved in the testing.
I've removed Celestia from the testing repo until we can get a new package built that resolves this issue.
Stretchedthin
Logged
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
Re: [VL 7.0-64] Celestia?
« Reply #3 on: November 10, 2011, 05:25:07 pm »

@ronnyquest

Thanks for getting involved in the testing.

Any time.
Logged
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64

scififry

  • Member
  • *
  • Posts: 66
Re: [VL 7.0-64] Celestia?
« Reply #4 on: December 04, 2011, 09:32:34 am »

It doesn't break xfce anymore, but after showing its preloader and having some HDD activity it won't start on VL64 7.0 Beta1:
Code: [Select]
celestia: symbol lookup error: /usr/lib64/libgtkglext-x11-1.0.so.0: undefined symbol: GTK_WIDGET_NO_WINDOW
Logged