VectorLinux
September 19, 2014, 09:27:37 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [VL-7.0-64] kdeedu  (Read 573 times)
ronnyquest
Member
*
Posts: 90



WWW
« on: January 26, 2012, 08:38:00 pm »

The package is there, but none of the applications actually launch.  No error is given.  Also, no icons in the menu.
Logged

Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64
stretchedthin
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3780


WWW
« Reply #1 on: January 26, 2012, 11:08:09 pm »

What's the version number for what you have installed?
Logged

Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee
ronnyquest
Member
*
Posts: 90



WWW
« Reply #2 on: January 27, 2012, 06:48:03 am »

What's the version number for what you have installed?


4.6.4-x86_64-1vl70
Logged

Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3257


-- Just being myself --


« Reply #3 on: January 28, 2012, 04:58:31 am »

Are you trying to install kde4 on 64bit? There is a kde-4.7.2 meta that will install a workable kde desktop Tongue

PS: kde-4.8.0 will be here soon too Tongue
Logged
ronnyquest
Member
*
Posts: 90



WWW
« Reply #4 on: January 29, 2012, 11:03:52 pm »

Actually, no, and that is probably the whole issue.  I do not use KDE, preferring XFCE.
Logged

Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!