VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: [VL 7.0-64] Stellarium  (Read 779 times)

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
[VL 7.0-64] Stellarium
« on: November 10, 2011, 05:42:04 pm »

Once installed, it loads and the sky is appropriate, but the tool bars that run the program and allow one to set preferences or program functions do not load.  They are transparent areas that have no icons and no usable function.  Without those, you have a picture of the sky for the default location and no ability to perform the simplest operation, including exiting the software.

**UPDATE**

I have posted this in the development forum.
« Last Edit: November 10, 2011, 05:54:09 pm by ronnyquest »
Logged
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: [VL 7.0-64] Stellarium
« Reply #1 on: November 10, 2011, 10:04:23 pm »

Do you mean something like this?

Logged

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
Re: [VL 7.0-64] Stellarium
« Reply #2 on: November 10, 2011, 10:08:03 pm »

Yes, that is how it should look.
Logged
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: [VL 7.0-64] Stellarium
« Reply #3 on: November 11, 2011, 06:41:18 pm »

Bad new ronnyquest...having problem building latest stellarium on VL7-64bit... :(
might take some more time to figure out the problem...
Logged

ronnyquest

  • Member
  • *
  • Posts: 90
    • Traveller Downport
Re: [VL 7.0-64] Stellarium
« Reply #4 on: November 11, 2011, 08:26:07 pm »

Bad new ronnyquest...having problem building latest stellarium on VL7-64bit... :(
might take some more time to figure out the problem...
OK, thanks for working on that.  It's not a huge priority.  I will keep an eye on this thread.
Logged
Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64