Please support VectorLinux!

Author Topic: SOHO 6 - Wicd deauthenticates with reason 9  (Read 1037 times)

retired1af

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1280
SOHO 6 - Wicd deauthenticates with reason 9
« on: November 19, 2011, 08:35:12 am »
OK. This one is driving me up the wall. I've made no changes or upgrades.

Ifconfig and iwconfig both show the wireless adapter is communicating. Yet, wicd doesn't show a wireless network available.

Redoing the connection via vasm goes through the steps, but fails with unable to obtain IP address.

VL7 works fine, Winderz works fine.

What in tarnation is going on?
ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz

retired1af

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1280
Re: SOHO 6 - Wicd deauthenticates with reason 9
« Reply #1 on: November 19, 2011, 09:01:51 am »
OK. Ran the configuration again and it's working now.

Hellifiknow what was going on. **banging head on desk**
ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz

nightflier

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 4072
Re: SOHO 6 - Wicd deauthenticates with reason 9
« Reply #2 on: November 19, 2011, 09:47:05 am »
Wicd preferences showing the correct interface (wlan0 or whatever)?

retired1af

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1280
Re: SOHO 6 - Wicd deauthenticates with reason 9
« Reply #3 on: November 19, 2011, 10:10:53 am »
Yeah. Everything looked correct, and iwconfig even showed it sending packets, but not receiving any. Still not sure what was happening with it. **scratching head**
ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz