VectorLinux
October 21, 2014, 02:19:05 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Choppy youtube videos  (Read 743 times)
Herpy
Vectorite
***
Posts: 141



« on: December 22, 2011, 09:05:55 pm »

for the longest time I thought VL ran flash perfectly but I was in fluxbox and so I decided to try xfce and now the youtube vids are choppy when fullscreened. possible fix?
Logged

Forever in a box
retired1af
Packager
Vectorian
****
Posts: 1264



« Reply #1 on: December 23, 2011, 03:41:10 am »

Disable hardware acceleration in Flash. Tends to smooth things out.
Logged

ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz
Herpy
Vectorite
***
Posts: 141



« Reply #2 on: December 23, 2011, 09:04:49 am »

Disable hardware acceleration in Flash. Tends to smooth things out.
still choppy, weird thing is that fluxbox runs it perfectly but why can't xfce?
Logged

Forever in a box
pierce.jason
Packager
Vectorite
****
Posts: 250



« Reply #3 on: December 26, 2011, 06:21:56 pm »

Using same web browser in both instances?

It could have to do with XFCE's compositing engine. You could try turning off effects in xfce.
Logged

pierce.jason
Email: $(echo -e "moc\x2eliamg\x40nosaj.ecreip" | rev)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!