VectorLinux
April 22, 2014, 10:35:55 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Kdenlive invalid clip???  (Read 1615 times)
Herpy
Vectorite
***
Posts: 140



« on: December 17, 2011, 01:02:33 pm »

No matter what I chuck at kdenlive I always get

(insert name here.mpeg) clip is invalid and will be removed from project

What the hay is going on?
Logged

Forever in a box
stretchedthin
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3780


WWW
« Reply #1 on: December 17, 2011, 09:43:41 pm »

I gave kdenlive a test here.
One thing I noticed is it is not installing the oxygen-icon-theme and it should.

However, I was able to add clips in and then put them on the time line without issue.
Sometimes I'd get an info popup letting me know the clip did not match the size of the profile but it still allowed me to load it and use it in the video.

I'll let hata_ph know about the oxygen-icon issue.

What video formats are you trying to add in and what Video Profile did you presect at start.
Logged

Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee
Herpy
Vectorite
***
Posts: 140



« Reply #2 on: December 18, 2011, 02:33:37 pm »

I installed gst-ffmpeg from G-slapt and that resolved the problem. I must say going from Debian based to Slackware based is a little bit of a learning curve but I must say that this is the best my computer has ever preformed.
Logged

Forever in a box
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!