VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Kdenlive invalid clip???  (Read 2218 times)

Herpy

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 141
Kdenlive invalid clip???
« on: December 17, 2011, 01:02:33 pm »

No matter what I chuck at kdenlive I always get

(insert name here.mpeg) clip is invalid and will be removed from project

What the hay is going on?
Logged
Forever in a box

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: Kdenlive invalid clip???
« Reply #1 on: December 17, 2011, 09:43:41 pm »

I gave kdenlive a test here.
One thing I noticed is it is not installing the oxygen-icon-theme and it should.

However, I was able to add clips in and then put them on the time line without issue.
Sometimes I'd get an info popup letting me know the clip did not match the size of the profile but it still allowed me to load it and use it in the video.

I'll let hata_ph know about the oxygen-icon issue.

What video formats are you trying to add in and what Video Profile did you presect at start.
Logged
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee

Herpy

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 141
Re: Kdenlive invalid clip???
« Reply #2 on: December 18, 2011, 02:33:37 pm »

I installed gst-ffmpeg from G-slapt and that resolved the problem. I must say going from Debian based to Slackware based is a little bit of a learning curve but I must say that this is the best my computer has ever preformed.
Logged
Forever in a box