VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Choppy youtube videos  (Read 868 times)

Herpy

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 141
Choppy youtube videos
« on: December 22, 2011, 09:05:55 pm »

for the longest time I thought VL ran flash perfectly but I was in fluxbox and so I decided to try xfce and now the youtube vids are choppy when fullscreened. possible fix?
Logged
Forever in a box

retired1af

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1297
Re: Choppy youtube videos
« Reply #1 on: December 23, 2011, 03:41:10 am »

Disable hardware acceleration in Flash. Tends to smooth things out.
Logged
ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz

Herpy

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 141
Re: Choppy youtube videos
« Reply #2 on: December 23, 2011, 09:04:49 am »

Disable hardware acceleration in Flash. Tends to smooth things out.
still choppy, weird thing is that fluxbox runs it perfectly but why can't xfce?
Logged
Forever in a box

pierce.jason

  • Packager
  • Vectorite
  • ****
  • Posts: 250
Re: Choppy youtube videos
« Reply #3 on: December 26, 2011, 06:21:56 pm »

Using same web browser in both instances?

It could have to do with XFCE's compositing engine. You could try turning off effects in xfce.
Logged
pierce.jason
Email: $(echo -e "moc\x2eliamg\x40nosaj.ecreip" | rev)