VectorLinux
September 17, 2014, 03:14:22 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Bug report. [RESOLVED]  (Read 472 times)
Locator
Vectorian
****
Posts: 706



« on: January 05, 2012, 10:05:53 am »

I don't know how else to go about reporting bugs concerning Vector Linux 7.0, but during the past two or three days I have found been experiencing what I THINK is a bug in the operating system, because it has, without warning suddenly restarted on me about 5 or six times at least (twice today alone)! Now of course I'm no expert with this system, but I suspect that it MAY be the result of a faulty network or mouse driver (I have a PS2 type mouse, and s USB network adapter), Any help would be greatly appreciated.
« Last Edit: January 07, 2012, 10:19:33 am by Locator » Logged
Locator
Vectorian
****
Posts: 706



« Reply #1 on: January 07, 2012, 10:18:49 am »

I owe everyone here an apology. After doing a bit more reading about Vector Linux 7.0, I come to find out, much to my own chagrin, that the "bugs" that I reported were actually due to the fact that the "test computer" that I used is not compatible with it.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!