VectorLinux
April 17, 2014, 12:10:15 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Where to Find VL7.0 MD5Sum? - SOLVED  (Read 1356 times)
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« on: January 01, 2012, 03:49:51 am »

I've downloaded VL7.0 Std Gold, but can't get it to install satisfactorily.  Maybe ISO is damaged, but I can't find the MD5Sum to check.  Where is it?
« Last Edit: January 01, 2012, 05:37:31 am by Martin109 » Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3205


-- Just being myself --


« Reply #1 on: January 01, 2012, 04:36:23 am »

Here you go

http://vectorlinux.osuosl.org/veclinux-7.0/iso-release/VL7.0-STD-GOLD.iso.md5.txt
Logged
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« Reply #2 on: January 01, 2012, 05:37:14 am »

Thank you!
Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
frits
Member
*
Posts: 4


« Reply #3 on: January 06, 2012, 11:28:42 pm »

I have problems with installing too. Was it in your case after checking with MD5 a corrupt download?
Logged
Martin109
Vectorite
***
Posts: 289


« Reply #4 on: January 07, 2012, 02:40:31 am »

No!  The MD5Sum proved to be fine, so I don't know what the problem is.  It's nearly completing, then having trouble with the Grub/Lilo booting options and not producing a bootable installation.  Having tried VL7.0, I just reinstalled VL6.0, which went like clockwork.  So back to the drawing board!
Logged

Compaq Armada E500, i686 Pentium III, 512Mb RAM, 3.2 Gb HDD, running Vector Linux 5.9 Standard

Fujitsu Lifebook, i686 Pentium M, 1.7 GHz, 1028Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard

Compaq Evo, i686 Pentium M, 1.4 GHz, 512Mb RAM, 40 Gb HDD, running Vector Linux 6.0 Standard
katceasar
Member
*
Posts: 1


« Reply #5 on: January 07, 2012, 02:59:14 am »

There were problems at first but don't know how it worked fine later!!!
Logged

frits
Member
*
Posts: 4


« Reply #6 on: January 07, 2012, 06:20:01 am »

There were problems at first but don't know how it worked fine later!!!

What problems?
Logged
keb
Member
*
Posts: 1


« Reply #7 on: December 21, 2013, 09:55:56 pm »


Please add this link or something similar to the download page.  It is a pain to get to the download directories from there - the links given only take you to the .iso files.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!