VectorLinux
September 21, 2014, 03:48:29 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [VL 7.0-64] Celestia  (Read 518 times)
ronnyquest
Member
*
Posts: 90



WWW
« on: January 30, 2012, 07:19:17 am »

I have installed this on two identical machines from the repository and have the same issue on both: the Celestia splash screen appears and the file check feedback scrolls by in the splash picture, but the software never actually loads and does not produce an error.  Perhaps have a look at that package?

**UPDATE**

Getting this error from the command line:

celestia: symbol lookup error: /usr/lib64/libgtkglext-x11-1.0.so.0: undefined symbol: GTK_WIDGET_NO_WINDOW
« Last Edit: February 10, 2012, 07:57:00 pm by ronnyquest » Logged

Compaq Presario 900Z (AMD Athlon MP, 1.5 GHz, 2 GB RAM, 30 GB HDD) - VL 6.0 Standard
Gateway Laptop (Celeron M 1.60 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD) - VL 6.0
2 x Homebrew PCs (AMD Phenom II X4 965, 4096MB RAM, 500 GB SATA HDD, ATI Radeon HD 5700, ASUS M4A79XTD EVO) - VL 7.0-64
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!