VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Networking Suddently Quit  (Read 1411 times)

wmichaelb

  • Member
  • *
  • Posts: 13
Networking Suddently Quit
« on: May 20, 2012, 05:51:03 pm »

When I booted VL 7 this evening, I suddenly have no IP connection. It's not hardware; when I run a Ubuntu disk on this same system, everything is fine. I ran VASM networking resets twice to no avail. When i tried as root to run "if up eth1", "dhclient", and "ip link show", the system said "command not found." What the bleep? Is there something I need to reinstall? It worked the last time I ran it.

Thanks in advance for any ideas. 
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: Networking Suddently Quit
« Reply #1 on: May 20, 2012, 10:35:52 pm »

do the same problem happen after a restart?
Logged

wmichaelb

  • Member
  • *
  • Posts: 13
Re: Networking Suddently Quit
« Reply #2 on: May 21, 2012, 07:58:01 am »

Yes, three times now.
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: Networking Suddently Quit
« Reply #3 on: May 21, 2012, 05:47:50 pm »

have u check the log files under /var/log?
try look at syslog, messages and others
Logged