VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: How to install weather with radar>solved<  (Read 1248 times)

ooseven

  • Member
  • *
  • Posts: 20
How to install weather with radar>solved<
« on: May 27, 2012, 07:47:01 am »

I love my weather. And I love radar to watch the direction it is going.

Is there a way to install weather with radar?
« Last Edit: June 03, 2012, 11:27:45 am by ooseven »
Logged

syncdram

  • Member
  • *
  • Posts: 84
Re: How to install weather with radar
« Reply #1 on: June 02, 2012, 06:45:33 am »

Install "forecastfox" from add-ons in fire fox. this is what im using and works fantastic! I think this is just what your looking for.
Logged

ooseven

  • Member
  • *
  • Posts: 20
Re: How to install weather with radar
« Reply #2 on: June 03, 2012, 11:27:07 am »

Thank you. I need my radar for to keep track of the cloud (storm) movement.

 

syncdram

  • Member
  • *
  • Posts: 84
Re: How to install weather with radar>solved<
« Reply #3 on: June 04, 2012, 05:24:05 am »

Once installed it will show up at the bottom you can move the toolbar to the top panel if you like. Just go into pref's and adjust the information to your area. there will be a green round icon in this toolbar, just hover your mouse over it and wala, your radar box pops up. 
Logged

syncdram

  • Member
  • *
  • Posts: 84
Re: How to install weather with radar>solved<
« Reply #4 on: June 04, 2012, 05:27:34 am »

In chromium it just gives you a icon with the temp, i don't like this in chromium so i stayed with Firefox to use forecastfox. I would hope that in the future they will give chromium users the toolbar as well....:)
Logged

ooseven

  • Member
  • *
  • Posts: 20
Re: How to install weather with radar>solved<
« Reply #5 on: June 06, 2012, 01:29:29 pm »

Once installed it will show up at the bottom you can move the toolbar to the top panel if you like. Just go into pref's and adjust the information to your area. there will be a green round icon in this toolbar, just hover your mouse over it and wala, your radar box pops up. 

All I had to do was add toolbar as you stated and it workslike a sharm..