VectorLinux
November 28, 2014, 02:45:46 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Audacity  (Read 748 times)
syncdram
Member
*
Posts: 84



« on: July 05, 2012, 11:23:24 am »

I'm running the new build off ffmpeg, running the current version of audacity from repo. if i import a mp4 video to edit audio i get wma proprietary error, also its looking for libavformat.so.52 set of library's i think. Does this have to do with the new ffmpeg build? or does audacity need rebuilding? Its saying "audacity need the file libavformat.so.52 to import and export audio via ffmpeg".
Logged
syncdram
Member
*
Posts: 84



« Reply #1 on: July 05, 2012, 01:56:40 pm »

it would appear libavformat.so 53 is installed not 52 that audacity is looking for to be directed to.
Logged
stretchedthin
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3780


WWW
« Reply #2 on: July 05, 2012, 03:22:00 pm »

Good info. I have a look when  I'm off work.
Logged

Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!