VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: gmusicbrowser not running properly  (Read 909 times)

Frabato

  • Member
  • *
  • Posts: 11
gmusicbrowser not running properly
« on: December 14, 2012, 09:17:37 am »

Hi All,

Gmusicbrowser does not run from the menu on VL7-64 and the command line output is:

a:$ gmusicbrowser
Can't locate Gtk2.pm in @INC (@INC contains: /usr/lib/perl5/site_perl/5.12.4/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/site_perl/5.12.4 /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.12.4/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.12.4 /usr/lib/perl5/5.12.4/x86_64-linux-thread-multi /usr/lib/perl5/5.12.4 /usr/lib/perl5/site_perl /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.12.3 /usr/lib/perl5/vendor_perl .) at /usr/bin/gmusicbrowser line 23.
BEGIN failed--compilation aborted at /usr/bin/gmusicbrowser line 23.

line 23 is: use Gtk2 '-init';

I just don't know enough to figure this out. Can someone help me to understand these messages?

Thanks
Logged

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: gmusicbrowser not running properly
« Reply #1 on: December 14, 2012, 11:14:56 pm »

@Frabato

Thanks for the testing and keep the info on any bad apps in the repo coming.

gmusicbrowser has been replaced by  a new build of the same version that failed for you.
Plus there is a new version uploaded as well.

Please, any testing notes you have can go here...
http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=17221.msg94975#msg94975
when testing the new build of 1.0.2

and here...
http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=17222.0
for the new version 1.1.9

Thanks again.

PS testing repo will have to be enabled in sources of GSlapt to see the new packages.
« Last Edit: December 14, 2012, 11:17:11 pm by stretchedthin »
Logged
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee

Frabato

  • Member
  • *
  • Posts: 11
Re: gmusicbrowser not running properly
« Reply #2 on: December 15, 2012, 01:29:15 pm »

Thanks stretchedthin,

I found out what was wrong, it seems that gslapt didn't bring in gtk2-perl. It may be that some of my other issues are due to the same problem. I'm still checking.

Thanks again for the response!
Logged

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: gmusicbrowser not running properly
« Reply #3 on: December 15, 2012, 03:16:41 pm »

Yeah, there was a couple/few deps that were not being pulled on the original build.  It is gone now and when you update you will see a new version 1.0.2 and the latest version 1.19 as well.

Comments on it can be made here.
http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=17222.0
« Last Edit: December 15, 2012, 03:42:01 pm by stretchedthin »
Logged
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee