VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: vidalia and polipo  (Read 3183 times)

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
vidalia and polipo
« on: January 31, 2013, 07:51:05 pm »

bonjour!

would anyone kindly package vidalia and polipo  to add more  secure for Tor working under Vl7 64bit ?

in Vl7.1 rc rellease, vidalia and popilo should made  default for  install tor.

do upload to test repo at first,i'll test it and feed up you asap.
Logged

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
Re: vidalia and polipo
« Reply #1 on: February 14, 2013, 05:34:22 pm »

vector community don't care about rising gorverment censorship over internet?
if you care, do package vidalia and polipo, upload to test repo at first asap>>>
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: vidalia and polipo
« Reply #2 on: February 14, 2013, 06:57:24 pm »

vincent2

Pls test below packages...for vidalia you need to install GeoIP and tor...

vidalia
32bit: http://vlcore.vectorlinux.com/pkg/untested/veclinux-7.0/x86/vidalia-0.2.21-i586-1vl70.txz
64bit: http://vlcore.vectorlinux.com/pkg/untested/veclinux-7.0/x86_64/vidalia-0.2.21-x86_64-1vl70.txz

polipo
32bit: http://vlcore.vectorlinux.com/pkg/untested/veclinux-7.0/x86/polipo-1.0.4.1-i586-1vl70.txz
64bit: http://vlcore.vectorlinux.com/pkg/untested/veclinux-7.0/x86_64/polipo-1.0.4.1-x86_64-1vl70.txz

PS: Packagers are volunteers that help to packaged applications on their free time. So some packages may take longer time to get done. Please take note of this...
Logged

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
Re: vidalia and polipo
« Reply #3 on: February 15, 2013, 09:05:56 pm »

bonjour!hata-ph,

thanks!just installed ...
i'm fully aware that vector developer make contributions at their precious spare times, but vidalia and polipo and tor should be the default tools when next release.especially under the current rising censorship from authorities, malaysia /singapore/thailand're worse, estonia plus indonesia and philippines 're more free
but with polipo, there's prompt:
Quote
installpkg polipo-1.0.4.1-x86_64-1vl70.txz

.-----.-----------------------------------------------------------------------.
| 1/1 | Installing polipo-1.0.4.1-x86_64-1vl70.txz                            |
'-----'-----------------------------------------------------------------------'

.-----------------------------------------------------------------------------.
| polipo (caching web proxy)                                                  |
|                                                                             |
| Polipo is a small and fast caching web proxy (a web cache, an HTTP          |
| proxy, a proxy server). While Polipo was designed to be used by one         |
| person or a small group of people, there is nothing that prevents it        |
| from being used by a larger group.                                          |
|                                                                             |
| License: GPL                                                                |
| Authors: http://www.pps.univ-paris-diderot.fr/~jch/software/polipo/         |
| Website: http://www.pps.univ-paris-diderot.fr/~jch/software/polipo/         |
'-----------------------------------------------------------------------------'

Executing install script for polipo-1.0.4.1-x86_64-1vl70...
install-info: warning: no info dir entry in `automake-history.info.gz'
install-info: warning: no info dir entry in `time.info.gz'
Rebuilding the GNU info directory file: /usr/info/dir
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: vidalia and polipo
« Reply #4 on: February 15, 2013, 09:44:12 pm »

vincent2,

you can safely ignore the messages for polipo...
Logged

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
Re: vidalia and polipo
« Reply #5 on: February 16, 2013, 12:52:08 am »

it does work.....
but ip can't be hiden yet....any command or config available to torify ip a swell?
Logged

retired1af

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 1331
Re: vidalia and polipo
« Reply #6 on: February 16, 2013, 03:45:40 am »

it does work.....
but ip can't be hiden yet....any command or config available to torify ip a swell?

No, you can't "hide" your IP address beginning at your connection. The Internet doesn't work that way.
Logged
ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
Re: vidalia and polipo
« Reply #7 on: February 16, 2013, 04:42:14 am »

what do you mean?
it's said that with proper config  file,can hide original IP
Logged

sledgehammer

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1472
Re: vidalia and polipo
« Reply #8 on: February 16, 2013, 08:19:26 am »

Vincent2,

What does polipo do that google chrome incognito browsing doesn't?  Is polipo more secure?
Logged
VL7.0 xfce4 Samsung RF511

retired1af

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 1331
Re: vidalia and polipo
« Reply #9 on: February 16, 2013, 08:49:53 am »

Polipo is nothing more than a lightweight proxy. No more, no less.
Logged
ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
Re: vidalia and polipo
« Reply #10 on: February 23, 2013, 07:36:53 pm »

bonjour!hata-ph,
now
vidalia works fine, but polipo gets crashed from time  to time.....hope you can offer fix version of polipo soon, plus POLIPO  CONFIG FILE FOR HIDING IP

KEEP UP GOOD WORKS!
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: vidalia and polipo
« Reply #11 on: February 23, 2013, 11:17:24 pm »

any message from polipo? have you check with the the polipo forum?
Logged

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
Re: vidalia and polipo
« Reply #12 on: February 24, 2013, 06:42:29 pm »

didn't seeany logs, as polipo's configured to work together with vidalia,polipo 's working background....
every time polipo stops,have to restart vadalia again, or typing
polipo restart in console

by the way do update jre pkg, now 7u15 released for securities
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: vidalia and polipo
« Reply #13 on: February 24, 2013, 08:44:42 pm »

you should check with polipo support team about your issue...

will check on latest jre soon...
Logged