VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: cairo-dock 3.1  (Read 1376 times)

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
cairo-dock 3.1
« on: December 23, 2012, 06:05:42 am »

Bonjour!

currently  cairo-dock-3.0.1 for vl7.0 64bit  is quite buggy in the daily runing ,
current version can make X into dummy state  form time to time....
 I' d really aprreciate new version of cairo-dock 3.1 would be uploaded to vl test repo ASAP!
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: cairo-dock 3.1
« Reply #1 on: December 23, 2012, 05:25:15 pm »

Sure...maybe after xmas :P
Logged

vincent2

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 412
Re: cairo-dock 3.1
« Reply #2 on: December 23, 2012, 07:41:30 pm »

where would u go for xmas?not flying airasia or tiger airways?
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: cairo-dock 3.1
« Reply #3 on: December 27, 2012, 12:30:33 am »

cairo-dock should be available in the testing repo...pls try it and report here...

http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=17265.msg95227#msg95227
Logged

Deacon

  • Member
  • *
  • Posts: 4
Re: cairo-dock 3.1
« Reply #4 on: March 01, 2013, 05:10:13 pm »

cairo-dock should be available in the testing repo...pls try it and report here...

http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=17265.msg95227#msg95227

It appears to be stuck in "maintenance mode". Will look up how to get it out of such.
Logged

hata_ph

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 3261
  • -- Just being myself --
Re: cairo-dock 3.1
« Reply #5 on: March 02, 2013, 05:50:42 pm »

cairo-dock should be available in the testing repo...pls try it and report here...

http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=17265.msg95227#msg95227

It appears to be stuck in "maintenance mode". Will look up how to get it out of such.

maintenance mode????
Logged