VectorLinux
October 31, 2014, 01:51:51 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: SLAPT-GET Package: telnet: "in.telnetd" in /usr/sbin is empty  (Read 2014 times)
Rytz
Member
*
Posts: 59



« on: March 06, 2013, 03:25:55 pm »

Hi:

Wasn't sure where to post this issue at but I use vector so I'm posting here.

I was trying to set up a telnet server today for grins and ran into a really strange problem where my telnet would just drop right after connecting.  No user login request.  Then after some digging I realized that the file "in.telnetd" was actually empty.

I tried a re-install from SLAPT-GET but the file was still empty.  Did a download instead of install and looked at the contents of the package and the "in.telnetd" file is (you guessed it) empty.

SLAPT-GET file reports as:
telnet-0.17-x86_64-1vl70

Downloading the file from here had everything in-tact:
http://slackware.cs.utah.edu/pub/slackware/slackware-14.0/slackware/n/telnet-0.17-i486-1.txz

Just a heads up.
Logged

~ Rytz
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3258


-- Just being myself --


« Reply #1 on: March 06, 2013, 03:50:34 pm »

are you using 32 or 64bit of VL?
Logged
Rytz
Member
*
Posts: 59



« Reply #2 on: March 06, 2013, 04:14:32 pm »

are you using 32 or 64bit of VL?
Sorry - using VLocity 7.0 (64bit).

I have everything working after installing manually using the web-link from my first post.
Logged

~ Rytz
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3258


-- Just being myself --


« Reply #3 on: March 06, 2013, 05:08:05 pm »

thanks for the finding...it is a build bug...can you try this...

http://vlcore.vectorlinux.com/pkg/untested/veclinux-7.0/x86/telnet-0.17-i586-2vl70.txz
http://vlcore.vectorlinux.com/pkg/untested/veclinux-7.0/x86_64/telnet-0.17-x86_64-2vl70.txz
Logged
Rytz
Member
*
Posts: 59



« Reply #4 on: March 06, 2013, 07:53:25 pm »

Great - thanks for the other versions.  I'll probably switch over to the 64-bit version.

Edit: just moved over to your linked 64bit version.  Works great.

Thanks again.
« Last Edit: March 06, 2013, 08:18:23 pm by Rytz » Logged

~ Rytz
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3258


-- Just being myself --


« Reply #5 on: March 06, 2013, 08:44:48 pm »

thanks for testing...i move this to the repo...soon
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!