VectorLinux
August 22, 2014, 11:15:09 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: vl mirror issues reply[answerd]  (Read 514 times)
v12fairlane
Member
*
Posts: 29


« on: July 21, 2013, 11:25:06 pm »

i click on the link when i am logged in and says link is broken, missing or i dont have the required permissions. just letting you know.
« Last Edit: July 27, 2013, 01:21:13 am by v12fairlane » Logged
roarde
Vectorian
****
Posts: 522


move the needle


« Reply #1 on: July 21, 2013, 11:44:13 pm »

Many of the posts you find by search will return this reply. Looks like the pages are still in the index, but probably no longer physically present. It's a known issue, and there's been discussion of finding a home for older posts and former versions of the forum.

Fixing it never seems to be a hot issue; my guess is that most of the affected info is outdated, so even if it were accessible, it may cause more confusion than help.

Still, something should be done either to put those pages up somewhere accessible or to delete the references. Thanks for mentioning it and keeping the issue from being forgotten.
Logged

Robert
VL STD 7.1 RC2.2.2, icewmvmods
v12fairlane
Member
*
Posts: 29


« Reply #2 on: July 21, 2013, 11:46:15 pm »

thats alright, happy to help. i wanted to know what the issue was thats all. thanks for the reply.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!