VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 [2]

Author Topic: xbmc no go  (Read 5240 times)

Rerity9

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Re: xbmc no go
« Reply #15 on: November 27, 2013, 08:42:33 pm »


Fit me I'm looking for content for this was the right time. What will happen to this

nightflier

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 4105
Re: xbmc no go
« Reply #16 on: November 28, 2013, 05:53:42 pm »

Progress report - VL7.1-B1 32-bit, old P4 with GF6200:

Installed from burned disc and chose to disable boot animation.
Installed source pkg from untested.
Downloaded and ran NVIDIA-Linux-x86-304.116. The display was correct this time.
Installer worked as it should, first detecting nouveau and wrote file to prevent it from loading at boot.
Reboot and run installer again, it built module and created xorg.conf.
Reboot and nvidia was active. It even detected and automatically configured a dual display setup.

Things are improving.  :)
Logged

Masta

  • Global Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 725
Re: xbmc no go
« Reply #17 on: December 02, 2013, 02:30:01 am »

Logged

nightflier

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 4105
Re: xbmc no go
« Reply #18 on: December 02, 2013, 03:43:13 am »

http://www.imagebam.com/image/9d87b9292299819

Yeah, that's what I saw in 0.48.  :(   Will try on a different machine and see how that one does.
Logged

nightflier

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 4105
Re: xbmc no go
« Reply #19 on: December 06, 2013, 06:55:01 am »

Edited:

B1 32-bit on Intel Ivy Bridge and GF GT 240, using NVIDIA-Linux-x86-331.20.run: Installation went as it should, although there were several warnings.

B1 64-bit on same machine, using kernel 3.10.21:
Scrambled display as shown in Masta's image posted above.
After disabling nouveau and re-trying, installation failed.

« Last Edit: December 06, 2013, 08:29:58 am by nightflier »
Logged
Pages: 1 [2]