VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Problem installing k3b.  (Read 1448 times)

Locator

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 778
Problem installing k3b.
« on: March 12, 2014, 03:37:30 pm »

I just tried to install k3b (from the repositories), and the following window popped up:
Logged

MarkGrieveson

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 531
Re: Problem installing k3b.
« Reply #1 on: March 13, 2014, 07:08:06 am »

I would just proceed with the installation and see if it works.
Logged
I am using VL7.0 standard with XFCE

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: Problem installing k3b.
« Reply #2 on: March 13, 2014, 10:41:23 pm »

Is this on 7.0 or 7.1?
Logged
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee

overthere

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1364
Re: Problem installing k3b.
« Reply #3 on: March 14, 2014, 08:53:41 pm »

perhaps of interest

http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=18143.0

Edit: there appears to be an issue with k3b installs for both 7.0 and 7.1, with 7.0 the depend (kde-multimedia 4.6.2) is not available thus the error.
« Last Edit: March 16, 2014, 04:19:08 am by overthere »
Logged
Everything Is Relative

Locator

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 778
Re: Problem installing k3b.
« Reply #4 on: March 19, 2014, 08:35:07 pm »

Logged