VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 [2]

Author Topic: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions  (Read 794 times)

crum

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 116
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #15 on: July 13, 2015, 01:32:21 pm »

I was looking for snap to window or snap to border did not notice tile option.


Found what I was looking for under system settings windows behavior moving. Thanks for causing me to search again.
« Last Edit: July 13, 2015, 01:44:38 pm by crum »
Logged

crum

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 116
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #16 on: July 14, 2015, 08:51:27 am »

SOHO-B3 wifi no connection every boot, found system-settings not correct copied settings from STD boots fine. Checked system-settings had correct info,it would appear SOHO is not saving network settings.


I have not seen any discussion about this,so am I the only one who experienced this? I did install as always and set up network as always do.
« Last Edit: July 18, 2015, 07:57:50 am by crum »
Logged

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3277
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #17 on: July 14, 2015, 10:14:58 am »

what is 'system settings' and what exactly did you copy over from STD?

crum

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 116
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #18 on: July 14, 2015, 05:39:14 pm »

I copied   /etc/NetworkManager/system-connections/(my network ). Since doing that network comes up every time. When I first checked (my network) had name of network type of security but no pass-phrase. I use WPA-PSK.
Logged

crum

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 116
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #19 on: July 16, 2015, 08:39:04 am »

Where to find settings for Touchpad must use Synclient every boot.

Same question here how to get Touchpad correct no discussion just me having problem? Am I missing something or doing something wrong?
« Last Edit: July 18, 2015, 08:01:23 am by crum »
Logged

crum

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 116
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #20 on: July 30, 2015, 05:18:13 pm »

Have been using SOHO-B4 network connection worked right off.Excellent!
Logged

crum

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 116
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #21 on: July 31, 2015, 07:03:51 am »

It would appear Gslapt has a problem SOHO-B4 , update,view,available nothing marked,view,installed all marked,view,all,various packages marked. Did not do any execute. This was updated from default sources,


Mistake view,available,nothing marked normal as I'm sure you are saying what is the problem? Problem view,installed,all marked.
« Last Edit: July 31, 2015, 08:10:48 am by crum »
Logged

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3277
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #22 on: July 31, 2015, 08:10:54 am »

That is not a problem.  The program is doing exactly what you asked it to do.

Update :  Refreshes the software sources.
view -> Available : Show the packages available for download (not installed on your system yet).  These wont be marked because you dont have them installed yet.
view -> installed : Show packages you already have installed (everything will be marked here because it's only showing what you have installed).
view -> all : Show installed packages (marked) and available packages (unmarked).

crum

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 116
Re: VL 7.1 SOHO Feedback and Suggestions
« Reply #23 on: July 31, 2015, 12:17:18 pm »

@MoE-lnx must have been daydreaming it is as  you pointed out working correctly. ARGH
Logged
Pages: 1 [2]