VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 ... 16 17 [18]

Author Topic: VL7.1 STD feedback and suggestions.  (Read 24021 times)

StrayBit

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 417
Re: VL7.1 STD feedback and suggestions.
« Reply #255 on: June 25, 2015, 11:07:14 am »

Removed the KVM switch Used 7.0 to add 7.1 to lilo.conf and restore my MBR.  7.1 wants to login in TUI mode it should have been GUI, still no keyboard, mouse or power switch.  Will try reinstalling with out using Lilo (or Grub).  Posting this from 7.0.
Logged
Dell GX280: [7.0-Gold-Final], 6.0-Gold-Final, 5.9-Gold
HP 670 Win7 & VL7.0

StrayBit

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 417
Re: VL7.1 STD feedback and suggestions.
« Reply #256 on: June 25, 2015, 11:37:08 am »

It worked!  ;D  Installation went smoothly using the text installer.  (GUI installer still can't find the monitor.)  I noted a lot of warnings about Gnome gnumeric.  32 bit on DELL two Pentium processors 1015 M Ram
Logged
Dell GX280: [7.0-Gold-Final], 6.0-Gold-Final, 5.9-Gold
HP 670 Win7 & VL7.0

StrayBit

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 417
Re: VL7.1 STD feedback and suggestions.
« Reply #257 on: June 25, 2015, 12:17:53 pm »

When I attempt to Copy/Paste a file using 2 Thunars, the one being pasted to closes - the file is not copied (even as root).
Set Gslapt to only use the VLCore, there were no packages that needed update nor any that were not already installed - How did I get Seamonkey before?
Logged
Dell GX280: [7.0-Gold-Final], 6.0-Gold-Final, 5.9-Gold
HP 670 Win7 & VL7.0

roarde

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 602
  • move the needle
Re: VL7.1 STD feedback and suggestions.
« Reply #258 on: June 25, 2015, 12:29:29 pm »

[ . . . ]
Set Gslapt to only use the VLCore, there were no packages that needed update nor any that were not already installed - How did I get Seamonkey before?

What you got from unstable before is now in the stable repos. More info:
http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=18603.msg103460#msg103460
Logged
Robert
VL 7.1 Light RC 2

jsalpha2

  • Member
  • *
  • Posts: 7
Re: VL7.1 STD feedback and suggestions.
« Reply #259 on: June 28, 2015, 05:12:28 am »

Locator's problem from page 3 of this thread seems to have come back.  I have a Logitech wireless keyboard/mouse combo, and during login, typing my user name and password often fails.  The cursor moves, but no letters show.  If I get past that point, when I type startx or startxfce4 the first few letters don't appear.  "rtxfce4 not found" Put new batteries in the keyboard, no change.  Tried holding the keyboard inches away from the little nano receiver and it worked fine.  After login the signal to the keyboard was back to normal and I was able to put the keyboard back on the little keyboard shelf on my desk.
Using the new final version of Vlocity64.  MD5 was correct.  Installed several times and ways before figuring out how to login.  Works fine in VirtualBox.  Using Grub2 instead of Lilo.  Using TUI to login.  I suspect that the firmware(drivers?) do not fully work until after logging in. Just a guess.  I'm ok with this now, maybe it will help someone else out.
Still having problems, may try swapping to an old keyboard..

Last edit, switched to the 32bit version and everything is working great.
« Last Edit: June 30, 2015, 04:37:14 am by jsalpha2 »
Logged
Pages: 1 ... 16 17 [18]