VectorLinux
December 19, 2014, 05:15:24 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 2 3 [4] 5
  Print  
Author Topic: VL-7.1-LIGHT  (Read 4941 times)
retired1af
Packager
Vectorian
****
Posts: 1268



« Reply #45 on: June 08, 2014, 03:22:11 am »

Here's a direct link Pita.

http://vlcore.vectorlinux.com/pkg/untested/veclinux-7.1/iso/VL-7.1-LIGHT-A0.2.iso
Logged

ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4038



« Reply #46 on: June 08, 2014, 05:17:01 am »

I have a new package of midor from http://salix.hostingxtreme.com/i486/14.1/salix/xap/

Salix's package does come with the search engines configured, they even included entries for their own forum and wiki. Pretty slick. The file containing the definitions is in /etc/xdg/midori/search. We should do something similar.

EDIT: New package now has search engines configured.
« Last Edit: June 08, 2014, 12:28:17 pm by nightflier » Logged
Pita
Vectorian
****
Posts: 1319


« Reply #47 on: June 09, 2014, 12:08:11 am »

New VL-7.1-LIGHT-A0.2.iso
$ sylpheed
sylpheed: error while loading shared libraries: libcompface.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory

locate libcompface*
none

Will pull it over later from previous VL-7.1-LIGHT-A0.2.iso

Logged
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4038



« Reply #48 on: June 09, 2014, 01:54:23 am »

That was unexpected, compface was added to the iso built on June-05-2014.

Installing compface using gslapt should fix this, but I wonder what else might have failed to install.
Logged
Pita
Vectorian
****
Posts: 1319


« Reply #49 on: June 11, 2014, 03:15:25 am »

That was unexpected, compface was added to the iso built on June-05-2014.

Installing compface using gslapt should fix this, but I wonder what else might have failed to install.

Can't find any further big faults, except an audio CD still plays choppy with smplayer. It is like it keeps on buffering. No such problem playing a DVD.

Sending mail with sylpheed needs /etc/resolv.conf to be set to 8.8.8.8.
Logged
roarde
Vectorian
****
Posts: 551


move the needle


« Reply #50 on: December 05, 2014, 12:32:08 am »

Installed 32-bit RC1 using delta from B1.1. WARNING: There were at least two versions of B1.1, so delta may not work for the B1.1 you have.

On B1.1, installer locked up after "installing bootloader". I used the same setup and options to install RC1. Install was flawless and completed normally Smiley

Normal user couldn't see bold text in manpages. Root didn't have this problem. Turned out default for bold is high white. Solution is to edit /usr/share/roxterm/Config/Colours/GTK. Find "cursor=#939309b609b6". Put "bold=#146108870887" as the next line. For users that have already modified the color scheme, the change goes in ~/.config/roxterm.sourceforge.net/Colours/GTK .

EDIT: "bold=060606060606" is both simpler and bolder. The first was picked from the color wheel, this one by trial-and-error edit.

Installed HexChat. Icon doesn't show on menu. I'll look around for a way for xdgmenumaker to pick this up automatically.
« Last Edit: December 05, 2014, 01:17:00 pm by roarde » Logged

Robert
VL STD 7.1 RC3.1, icewmvmods
roarde
Vectorian
****
Posts: 551


move the needle


« Reply #51 on: December 05, 2014, 12:49:57 pm »

HexChat icon:
HexChat installation wasn't updating icon cache. Looks like using the index files is where xdgmenumaker gets some of its speed.

Tried the new hexchat package in untested (2.10.2) and that worked  Smiley   I assume a later ISO build would pick this up, dunno.
Logged

Robert
VL STD 7.1 RC3.1, icewmvmods
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3195



« Reply #52 on: December 05, 2014, 01:26:24 pm »

HexChat icon:
HexChat installation wasn't updating icon cache. Looks like using the index files is where xdgmenumaker gets some of its speed.

Tried the new hexchat package in untested (2.10.2) and that worked  Smiley   I assume a later ISO build would pick this up, dunno.
Your hexchat packages have been moved to extra... so yes, the next ISO will have the updated version
Logged

roarde
Vectorian
****
Posts: 551


move the needle


« Reply #53 on: December 05, 2014, 01:49:04 pm »

HexChat icon:
HexChat installation wasn't updating icon cache. Looks like using the index files is where xdgmenumaker gets some of its speed.

Tried the new hexchat package in untested (2.10.2) and that worked  Smiley   I assume a later ISO build would pick this up, dunno.
Your hexchat packages have been moved to extra... so yes, the next ISO will have the updated version

Or wait. No it won't. Hexchat isn't on the ISO in the first place  Cheesy  My bad.
Logged

Robert
VL STD 7.1 RC3.1, icewmvmods
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4038



« Reply #54 on: December 06, 2014, 10:54:30 am »

Normal user couldn't see bold text in manpages. Root didn't have this problem. Turned out default for bold is high white. Solution is to edit /usr/share/roxterm/Config/Colours/GTK. Find "cursor=#939309b609b6". Put "bold=#146108870887" as the next line. For users that have already modified the color scheme, the change goes in ~/.config/roxterm.sourceforge.net/Colours/GTK .

EDIT: "bold=060606060606" is both simpler and bolder. The first was picked from the color wheel, this one by trial-and-error edit.

Good catch, good fix!
Logged
Pita
Vectorian
****
Posts: 1319


« Reply #55 on: December 07, 2014, 07:46:01 pm »

VL-7.1-LIGHT-RC1.iso 32bit PC Desktop

Burned on DVD

GUI installer would disable forward and back after saying "None" for choose boot loader. Sad

TUI installer run until installing LibXmu then the install bar went to 100 %
and installation stopped. Sad
« Last Edit: December 07, 2014, 07:50:02 pm by Pita » Logged
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4038



« Reply #56 on: December 08, 2014, 03:35:52 am »

@Pita: My guess is read errors from media during install. The usual suspects are iso download errors (check md5sum), bad disc burn, and scratches/smudges on disc surface. I wash discs with soap and warm water before burning.

When possible, I prefer a USB stick prepared with unetbootin. Quicker and easier, with file system error correction.
Logged
Pita
Vectorian
****
Posts: 1319


« Reply #57 on: December 08, 2014, 11:44:55 pm »

@Pita: My guess is read errors from media during install. The usual suspects are iso download errors (check md5sum), bad disc burn, and scratches/smudges on disc surface. I wash discs with soap and warm water before burning.

When possible, I prefer a USB stick prepared with unetbootin. Quicker and easier, with file system error correction.

I think you are right I must discard this badly scratched DVD.

Installed with unetbootin. GUI run smooth. Booted with Sackware Linux custom USB boot stick and I love what I see.  Grin

The few programs tested I have seen no kinks. My old Epson impact printer was detected and is printing.   Smiley

"at" wants me to be root. I can change that.

« Last Edit: December 09, 2014, 05:47:43 pm by Pita » Logged
Pita
Vectorian
****
Posts: 1319


« Reply #58 on: December 09, 2014, 07:30:08 pm »

Moved /etc/at.deny to /etc/at.deny and "at" now accepts user.  Smiley

Adobe Flash Player Preferences crashes when Playback is clicked.

UseMouseWheel=1 in .icewm/preferences does not seem to work.
Logged
roarde
Vectorian
****
Posts: 551


move the needle


« Reply #59 on: December 09, 2014, 09:12:44 pm »

Moved /etc/at.deny to /etc/at.deny and "at" now accepts user.  Smiley

I needed this info right now. Thank you.
mv /etc/at.deny.new /etc/at.deny, right?
Logged

Robert
VL STD 7.1 RC3.1, icewmvmods
Pages: 1 2 3 [4] 5
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!