VectorLinux
October 31, 2014, 11:51:36 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ SOLVED ] Problem with "untested" Repository?  (Read 339 times)
Locator
Vectorian
****
Posts: 708



« on: July 10, 2014, 05:34:18 am »

I tried to install a package from the "untested" repository, and an error message window pops up, as seen in this attachment:

« Last Edit: July 10, 2014, 07:38:18 am by Locator » Logged
retired1af
Packager
Vectorian
****
Posts: 1265



« Reply #1 on: July 10, 2014, 05:56:01 am »

Did you update first?
Logged

ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3187



« Reply #2 on: July 10, 2014, 06:08:01 am »

The reason it failed is because it is empty at the moment.  See http://vlcore.vectorlinux.com/pkg/untested/veclinux-7.0/x86/
Packages in the 7.0 untested repo have a 1-week shelf life.  In that one week, they're either moved to the stable repos or purged by the system.
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!