Please support VectorLinux!

Author Topic: Easytag package error  (Read 2445 times)

PeskyGee

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Easytag package error
« on: June 24, 2007, 02:52:55 pm »
Hello, I had just finished intsalling Vector and when trying to launch Easytag I get the error:

easytag: symbol lookup error: /usr/lib/./libid3-3.8.so.3: undefined symbol: _ZNSs4_Rep20_S_empty_rep_storageE

I wanted to report it. I hope this is the right place. It appears to be a lib from id3tag perhaps or?? that is causing the problem.

Thanks :-)

JohnB316

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 1346
  • Registered Linux User #386728
Re: Easytag package error
« Reply #1 on: June 25, 2007, 09:07:34 am »
Please open a terminal and type the following command at the prompt:

Code: [Select]
cat /etc/vector-version
Post the output from the command in this thread so that we can better help you.

Thanks,
John
VL 6.0 SOHO latest alpha on one box, VL 5.9 Lite on the other.

Triarius Fidelis

  • Vecteloper
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2399
  • Domine, exaudi vocem meam
    • my website
Re: Easytag package error
« Reply #2 on: June 25, 2007, 09:43:37 am »
That's the C++ treatment of symbols well enough.

Since that's a very distinct string you have, Google turns up a number of results for your mystery C++ name mangle _ZNSs4_Rep20_S_empty_rep_storageE. I can't make head or tail of it myself...
"Leatherface, you BITCH! Ho Chi Minh, hah hah hah!"

Formerly known as "Epic Fail Guy" and "Döden" in recent months

PeskyGee

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Re: Easytag package error
« Reply #3 on: June 25, 2007, 12:14:59 pm »
Well to respond with a solution to this. I compile easytag from source and it works just fine. There appears to be a problem with the package for Vector. Just wanted to let someone know who maintains that package. I re-compile should do the trick.