VectorLinux
August 22, 2014, 11:24:47 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: gslapt shortcut in panel stopped working  (Read 2196 times)
miraceti
Member
*
Posts: 28


« on: August 21, 2007, 03:22:25 am »

Hi Guys,  just a simple one, does anyone know where the config file for the shortcuts in the Start -> System -> programs is?   

The gslapt link in the menu has stopped working, and it seems to be the only one that has stopped.  gslapt works fine when started from the command line but it would be nice to get the link working again.   I'm using VL 5.08 and have kept it updated regularly.

Thanks

Logged
retired1af
Packager
Vectorian
****
Posts: 1258



« Reply #1 on: August 21, 2007, 03:45:03 am »

If you're using SOHO, just use the Menu Editor to fix it. Smiley
Logged

ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz
miraceti
Member
*
Posts: 28


« Reply #2 on: August 21, 2007, 03:58:00 am »

Thanks Smiley  that was my first thought too but the xfce 4 Menu Editor does not seem to get me to gslapt  maybe I'm doing something stupid but I cant find it Sad hence my looking for the config file Smiley
Logged
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3256


-- Just being myself --


« Reply #3 on: August 21, 2007, 05:13:03 am »

Hi Guys,  just a simple one, does anyone know where the config file for the shortcuts in the Start -> System -> programs is?   

check the .desktop for the gslapt shortcut, the location is in /sbin/xxx/applications (sorry, dun remember the actuall path....maybe you can search around it.... Tongue)

EDIT:

I had the same problem...
Don't know why though... it seems gksu wasn't automatically lauched.

So I think I fixed it by changing the .desktop file in /usr/share/application
I wrote "gksu gslapt" in the Exec line.

the correct path is as above, /usr/share/application
« Last Edit: August 21, 2007, 07:01:06 am by hata_ph » Logged
retired1af
Packager
Vectorian
****
Posts: 1258



« Reply #4 on: August 21, 2007, 05:27:51 am »

/usr/sbin/gslapt Wink
Logged

ASUS K73 Intel i3 Dual Core 2.3GHz
wcs
Packager
Vectorian
****
Posts: 1144


« Reply #5 on: August 21, 2007, 06:02:32 am »

I had the same problem...
Don't know why though... it seems gksu wasn't automatically lauched.

So I think I fixed it by changing the .desktop file in /usr/share/application
I wrote "gksu gslapt" in the Exec line.
Logged
The Headacher
Louder than you
Global Moderator
Vectorian
*****
Posts: 1545


I like the bass to go BOOM!


WWW
« Reply #6 on: August 21, 2007, 07:33:03 am »

just to nitpick a little: its /usr/share/applications .
Logged

Most music on my soundcloud page was arranged in programs running on VL.
wcs
Packager
Vectorian
****
Posts: 1144


« Reply #7 on: August 21, 2007, 07:49:50 am »

Quote
just to nitpick a little: its /usr/share/applications

Absolutely right... Thanks.
Logged
miraceti
Member
*
Posts: 28


« Reply #8 on: August 21, 2007, 11:33:51 pm »

Thanks guys!   it's working perfectly now Cheesy
« Last Edit: August 21, 2007, 11:38:29 pm by miraceti » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!