VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: modem problem.  (Read 1809 times)

pdamiana

  • Member
  • *
  • Posts: 5
modem problem.
« on: June 28, 2007, 06:16:33 am »

Dear All,

I have a problem with my internal ltmodem (Algere). I can't seem to get VL SOHO to find it and for it to work.
Any ideas what I could do to get it to work?

Regards
Peter
Logged

bigpaws

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1872
Re: modem problem.
« Reply #1 on: June 28, 2007, 07:33:34 am »

Please post make and model number and revision number
if there is one. Winmodems can be a problem. Have you had
this modem working in Linux?

Bigpaws
Logged

pdamiana

  • Member
  • *
  • Posts: 5
Re: modem problem.
« Reply #2 on: June 28, 2007, 07:55:20 am »

Please post make and model number and revision number
if there is one. Winmodems can be a problem. Have you had
this modem working in Linux?

Bigpaws

No, I havent been able to get it to work on linux. I understood that mostly external modems are recognized by linux and internal modems give some problems.
I will check at home and will send you a message with the info.

Peter
Logged

pdamiana

  • Member
  • *
  • Posts: 5
Re: modem problem.
« Reply #3 on: June 28, 2007, 07:56:49 am »

No, I havent been able to get it to work on linux. I understood that mostly external modems are recognized by linux and internal modems give some problems.
I will check at home and will send you a message with the info.

Peter
Logged