VectorLinux
August 30, 2014, 08:11:44 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: defunct autostart.sh ?? - openbox  (Read 2164 times)
KloBass
Member
*
Posts: 2


« on: July 24, 2007, 12:30:10 am »

hi
on every distro openbox worked fine... vector was disapointing a bit.. instaled openbox from repos and worked.. but my conf files (rc.xml autostart.sh etc) didnt work so i tried to upgrade to 3.4 without succes openbox even havent started..
so i tried to get em work in 3.2 version after make new confs - clear confs- i tried to run xterm after start (added to autostart.sh even tried in .xinit.rc) but without succes..
so iam suspecting that openbox dont read these files at all and dont know how to fix it :-/

edit : after (somehow upgrade to 3.4.2 and then 3.4.3  and now it works cca) succesfull install of 3.4.3 still have some problems same as up - dont use autostart.sh and when using (in rc.xml) W-F1 (shall work as WIN+F1) it ignores it.. so how to get winkey works?
« Last Edit: July 24, 2007, 12:55:45 am by KloBass » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!