VectorLinux
April 18, 2014, 10:19:06 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Init Id "ix" respawing too fast!  (Read 1431 times)
hans_blink
Member
*
Posts: 3


« on: July 23, 2007, 06:41:39 am »

I get this message on a Live CD boot,

It then says "disabled for 5 mins"
After that it loops with the following
Rc.X ==> Going to multiuser GUI mode
/etc/rc.d/rc.X line 40: find: command not found .... more messages.
This keeps repeating

Any suggestions?

Hans
Logged
hans_blink
Member
*
Posts: 3


« Reply #1 on: July 23, 2007, 10:35:22 pm »

Can anybody help me on this issue?
Logged
roseway
Packager
Vectorite
****
Posts: 135



« Reply #2 on: July 23, 2007, 11:11:25 pm »

Did you check the MD5sum of the downloaded ISO, and did you burn the CD at a fairly low speed?
Logged

Eric
hans_blink
Member
*
Posts: 3


« Reply #3 on: July 24, 2007, 12:37:12 am »

low speed yes (4x), md5sum no
Logged
roseway
Packager
Vectorite
****
Posts: 135



« Reply #4 on: July 24, 2007, 03:39:06 am »

It could be a corrupted download. You should check the MD5sum.
Logged

Eric
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!