VectorLinux
November 27, 2014, 01:36:47 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: eth0 and eth1  (Read 1735 times)
firedudechad
Member
*
Posts: 37


« on: September 01, 2007, 06:09:58 am »

on my laptop eth0 is my wifi card. however some times when i boot my laptop eth0 is my Ethernet card. then my wifi card is bumped to eth1. my wifi card has the green light on, however i cant connect to the wifi network when the wifi card is eth1.
how can i tell vector to always load my wifi card as eth0.

for your info: i don't use the Ethernet card, so if i can disable it thats fine. i just don't know how
Logged

i have Soho 5.8 RC3

Chad C
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3259


-- Just being myself --


« Reply #1 on: September 01, 2007, 06:35:12 am »

try this

http://www.vectorlinux.com/forum2/index.php?topic=979.0
Logged
firedudechad
Member
*
Posts: 37


« Reply #2 on: September 01, 2007, 07:51:50 am »

thanks a lot it worked
Logged

i have Soho 5.8 RC3

Chad C
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!