VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 [2]

Author Topic: [SOLVED] Xine DVD playback issues  (Read 10322 times)

BlueMage

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 278
Re: Xine DVD playback issues
« Reply #15 on: August 02, 2007, 06:03:38 pm »

Alrighty, updated both xinelib and gcrypt.  Tried running xine, got the following:

Code: [Select]
media:$ xine
xine: error while loading shared libraries: libxine.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory

Not sure why.

Incidentally, I'm quite happy to move this thing over to xfce instead of kde - I'm just not sure what I do to start xfce instead of kde at startup (well, I've got a fair idea, I'm just not certain of which commands will do it right)

Thanks in advance.
Logged
Acer Laptop:  Vector 7.1 Std Final & Windows XP Professional & USB (still alive! 12 years on!)
Quad-core BEAST: Win 7 Ultimate 64-bit & Vector 5.9 64-bit beta-2
701 EeePC:  Puppeee (based on Puppy 4.01)

nubcnubdo

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 675
Re: Xine DVD playback issues
« Reply #16 on: August 02, 2007, 07:58:19 pm »

I recommend you re-install xine using package manager.
Logged

BlueMage

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 278
Re: Xine DVD playback issues
« Reply #17 on: August 02, 2007, 08:41:49 pm »

Sweet Jesus!  It works!  DVD playback in xine is now running smoothly, no skips in audio or video and no desync between them either.  Thank you all for all your help.
Logged
Acer Laptop:  Vector 7.1 Std Final & Windows XP Professional & USB (still alive! 12 years on!)
Quad-core BEAST: Win 7 Ultimate 64-bit & Vector 5.9 64-bit beta-2
701 EeePC:  Puppeee (based on Puppy 4.01)
Pages: 1 [2]