VectorLinux
July 29, 2014, 12:46:50 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 070923 htop update for 5.9  (Read 2004 times)
Joe1962
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 2499



WWW
« on: September 22, 2007, 11:20:42 pm »

http://vectorlinux.osuosl.org/veclinux-5.9/packages/base-apps/htop-0.6.6-i586-1vl59.tlz
Quote
htop: htop (interactive process viewer)
htop:
htop: This is htop, an interactive process viewer for Linux. It is a text
htop: mode application (for console or X terminals) and requires ncurses.
htop: Tested with Linux 2.4 and 2.6.
htop:
htop: Hisham H. Muhammad <loderunner@users.sourceforge.net>
htop: http://htop.sourceforge.net/
htop: GNU GENERAL PUBLIC LICENSE, Version 2, June 1991
htop:
htop:

Logged

O'Neill (RE the Asgard): "Usually they ask nicely before they ignore us and do what they damn well please."
http://joe1962.bigbox.info
Running: VL 7 Std 64 + self-cooked XFCE-4.10
budulay
Packager
Vectorian
****
Posts: 568


NewComer


« Reply #1 on: August 12, 2008, 11:15:25 am »

Hi, have such an error:
Code:
root:# slapt-get --install htop
Reading Package Lists... Done
The following packages will be upgraded:
  htop
1 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
Need to get 47.0kB of archives.
After unpacking 10.0kB of additional disk space will be used.
Do you want to continue? [y/N] y
Get http://vectorlinux.osuosl.org/veclinux-5.9/packages/ htop 0.6.6-i486-1 [47.0kB]...Done
Failed to download: MD5 checksum mismatch, override with --no-md5
tryed from 2 different boxex - same thing.
There are people, also experiencing same error:
http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=5960.0
Logged

VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!
exeterdad
Moderator
Vectorian
*****
Posts: 2046



« Reply #2 on: August 12, 2008, 02:10:53 pm »

I think I resolved this issue.  Update your sources and give it another try please?
Logged
budulay
Packager
Vectorian
****
Posts: 568


NewComer


« Reply #3 on: August 12, 2008, 02:36:30 pm »

Yes, it works fine now.
Thank you.
Logged

VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!
majisterludi
Member
*
Posts: 28


« Reply #4 on: August 14, 2008, 12:52:34 pm »

tied this in 5.9 lite final and now when I click on Htop under system tools nothing happens. No errors, no window pops up or opens..just no response. Does not respond to run command. Runs fine from command line.


magoo
« Last Edit: August 14, 2008, 01:02:54 pm by majisterludi » Logged

5.9 Standard GOLD built on Dec-16-07
budulay
Packager
Vectorian
****
Posts: 568


NewComer


« Reply #5 on: August 14, 2008, 01:03:19 pm »

Have the same thing, and I am pretty sure that I had the same thing with the older htop. Unfortunatelly, there is no old htop in the repos, so I couldn't check it.
It works fine from terminal, but fails from lxde menu.
Was going to post this issue into VL Light bug thread, but I couldn't find it.

ADDED:
reported it to wcs' VL Light bug topic - http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=7071.0
« Last Edit: August 14, 2008, 01:10:14 pm by budulay » Logged

VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!
wcs
Packager
Vectorian
****
Posts: 1144


« Reply #6 on: August 14, 2008, 05:17:02 pm »

It's working fine here, but on 5.9 Standard.
Logged
toothandnail
Moderator
Vectorian
*****
Posts: 2527


« Reply #7 on: August 15, 2008, 04:24:20 pm »

I had a similar problem with Pinfo. In the end, I modified the pinfo.desktop file so that it had Exec=xterm -e pinfo -t and set Terminal=false. That made it work even when the Xfce terminal wasn't available. Might be worth a try for htop as well.

paul.
Logged
budulay
Packager
Vectorian
****
Posts: 568


NewComer


« Reply #8 on: August 15, 2008, 06:07:04 pm »

work great now Cheesy
Thank you
Logged

VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!