VectorLinux
July 21, 2014, 11:02:02 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Updating wants to install packages!  (Read 3799 times)
The Headacher
Louder than you
Global Moderator
Vectorian
*****
Posts: 1545


I like the bass to go BOOM!


WWW
« Reply #15 on: September 29, 2007, 11:56:08 pm »

Quote
IIRC, you can install mplayer without samba and it works just fine... something along the lines of 'slapt-get --nodeps --install <name_of_package>.tlz'
Code:
slapt-get --install --no-dep MPlayer
« Last Edit: September 30, 2007, 03:41:33 am by The Headacher » Logged

Most music on my soundcloud page was arranged in programs running on VL.
wcs
Packager
Vectorian
****
Posts: 1144


« Reply #16 on: September 30, 2007, 01:39:11 am »

Quote
IIRC, you can install mplayer without samba and it works just fine... something along the lines of 'slapt-get --nodeps --install <name_of_package>.tlz'

Wasn't there a problem when one did that? I think I remember some people experiencing that mplayer wouldn't start and instead complained about a missing libsmb file.
Logged
exeterdad
Packager
Vectorian
****
Posts: 2046



« Reply #17 on: September 30, 2007, 04:54:24 am »

Quote
mplayer wouldn't start and instead complained about a missing libsmb file.

Yes. I tried it. It was crabby.
Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!