VectorLinux
September 20, 2014, 11:44:15 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: VL 5.8 and font issues  (Read 1270 times)
Trio3b
Member
*
Posts: 58


« on: September 27, 2007, 10:52:14 am »

Setup PC using for folks....they need larger fonts on desktop . Increased them thru settings>user interface...seems OK.

But then several pages in Firefox displayed image and fonts but when printing onlt the image came thru. Tried to set in firefox preferences but no go. Also, in ABIWORD, we open a new document and the cursor is just a dot with no characters when typing. this was with Times new Roman. tried to open  MS .doc but no luck.

I have opened MS docs before on another VL box.

If I change to different fonts in ABI I get the cursor and fonts back.

Did the user interface setting change the fonts globally and if so how do I get back to defaults and then ONLY set the desktop icons fonts to be larger.

Thanks for any help
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!