VectorLinux
October 23, 2014, 11:38:55 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: VL 5.8 Soho Deluxe Edition: Gnome does not start  (Read 1406 times)
gijii
Member
*
Posts: 28


« on: October 04, 2007, 02:21:16 am »

I just installed VL 5.8 Soho Deluxe Edition on my laptop.
I installed also Gnome from the "Extra" cd using the script provided.
When I try to log in selecting Gnome as session the screen gets black and then returns to the login screen.
Is this issue already known?
I made a quick search on the forum but I found nothing.
Logged

Vectorlinux Soho 5.8, Kernel 2.6.21-ck2. AMD Athlon XP 2.4, 1 GB ram, 320 Gb HD
D3javu
Member
*
Posts: 25


Registered User #390539


« Reply #1 on: October 18, 2007, 12:59:26 am »

What about other graphical enviroments? KDE? if the same problem in kde too then perhaps you have to reconfigure your xorg.
Logged

A man will die, but not his ideas.
gijii
Member
*
Posts: 28


« Reply #2 on: October 18, 2007, 07:11:04 am »

Kde works.
Just Gnome.

I reverted back to Kde on Soho
Logged

Vectorlinux Soho 5.8, Kernel 2.6.21-ck2. AMD Athlon XP 2.4, 1 GB ram, 320 Gb HD
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!