VectorLinux
November 27, 2014, 02:04:32 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Xfce autostart  (Read 1123 times)
toothandnail
Tester
Vectorian
****
Posts: 2527


« on: October 31, 2007, 05:44:28 am »

Running 5.9 beta 2.4. I'm starting Wbar from the Xfce Autostarted applications widget, using the command line below:

Code:
wbar -above-desk -isize 36 -z 1.4 -j 1.0 -bpress -nanim 3

That works fine, except when I log out and log back in - Wbar starts too fast and doesn't paint correctly unless the desktop is given a bit of time to settle..

Is there a way to induce a couple of seconds delay in the Wbar startup, or am I stuck with using a script?

paul.
Logged
lagagnon
Global Moderator
Vectorian
*****
Posts: 1922



WWW
« Reply #1 on: October 31, 2007, 06:02:04 am »

add this before the script line you have:

sleep 3 ;
Logged

"As people become more intelligent they care less for preachers and more for teachers". Robert G. Ingersoll
toothandnail
Tester
Vectorian
****
Posts: 2527


« Reply #2 on: October 31, 2007, 08:16:00 am »

add this before the script line you have:

sleep 3 ;

Thanks.   Sad Unfortunately, doesn't work in the Xfce autostart. Looks like I'll need to either write a script to use for the autostart function or modify ~/.xinitrc (though I'm always nervous about modifying that type of file...)

paul
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!