VectorLinux
July 23, 2014, 05:21:35 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: thunderbird  (Read 3271 times)
dr1445
Member
*
Posts: 8


« on: October 30, 2007, 04:47:37 am »

greetings forum,
i set up a motorcycle tire changing/wheel balance station in the basement. in the make room process there was an early p3 600mhz machine. i ran an internet cable and installed 5.8 soho and it runs great. i grabbed thunderbird from the slackware source, it seemed to install fine and took all my internet setup stuff, even opens with my cox cable password. buuuuut! if i want to send a link while running fire fox nothing happens, no thunderbird window. i understand that vector does not officially support thunderbird, but does anyone have a fix.
rgds
dave
Logged
rbistolfi
Packager
Vectorian
****
Posts: 2276


« Reply #1 on: October 30, 2007, 06:02:01 am »

check this: http://www.vectorlinux.com/forum2/index.php?topic=4331.msg28384#msg28384
Logged

"There is a concept which corrupts and upsets all others. I refer not to Evil, whose limited realm is that of ethics; I refer to the infinite."
Jorge Luis Borges, Avatars of the Tortoise.

--
Jumalauta!!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!