VectorLinux
July 25, 2014, 02:56:49 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Trouble with Digital Camera and Other Problems - Would Like Some Help Please  (Read 3560 times)
cbwiccan
Member
*
Posts: 7


« Reply #15 on: October 15, 2007, 08:18:10 am »

Hey everybody. Thanks for all the helpfull information. But I just switched back to Kubuntu Linux. When I was using VL, I also found out that my printer was not supported either. So, i just made the switch back to Kubuntu. Sorry for any inconvenience that this may have caused. Thanks for all the help. Smiley
Logged
789
Member
*
Posts: 26


« Reply #16 on: November 28, 2007, 06:34:29 am »

Well, cbwiccan left, but ....
Sometimes if we start gtKam as user it doesn't work, but if we start gtKam as root it works.
If we add this line to fstab
Code:
usbfs /proc/bus/usb usbfs rw,devmode=0666 0 0
gtKam works for user
___________
My question:
Could someone explain to me what devmode=0666 stands for
If I change the number it doesn't work.  Neither does this line -- none /proc/bus/usb usbfs defaults 0 0

Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!