VectorLinux
July 30, 2014, 01:02:51 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [SOLVED] VL 5.9 RC1-Keyboard setup doesn't work  (Read 2168 times)
gafran
Member
*
Posts: 23


« on: November 19, 2007, 09:08:21 am »

I am trying to change the layout of my keyboard into the italian one.Then i click on VASM,setup keyboard map,it,ok but nothing changes.Then i have changed my xorg.conf like this but no way:
Code:
Section "InputDevice"
Identifier  "Keyboard0"
Driver      "kbd"
Option     "XkbRules" "xorg"
Option  "XkbLayout"  "it"
Option  "XkbModel" "pc105"
EndSection
Is this a bug?
« Last Edit: November 20, 2007, 08:45:33 pm by JohnB316 » Logged
uelsk8s
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 2504



« Reply #1 on: November 19, 2007, 09:13:12 am »

gafran,
Are you trying to change the keyboard layout, or the System language?
from what you have posted It looks like the layout has been changed.
was it not?

Uelsk8s
Logged
gafran
Member
*
Posts: 23


« Reply #2 on: November 20, 2007, 11:11:09 am »

All fixed with "vxconf".Thank you.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!