VectorLinux
December 20, 2014, 04:01:35 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Boot splash screen  (Read 1060 times)
boilertech
Member
*
Posts: 30



« on: November 24, 2007, 06:05:05 am »

I seem to have lost (or misplaced) my original VL lilo splash screen. according to all my lilo backups it should be
Code:
bitmap = /boot/bitmap/boot.bmp
But there is no boot.bmp there. I liked that splash screen. Can someone help my to find or replace the original VL splash screen?
Logged
The Headacher
Louder than you
Global Moderator
Vectorian
*****
Posts: 1553


I like the bass to go BOOM!


WWW
« Reply #1 on: November 24, 2007, 09:33:47 am »

look for another .bmp file in /boot/bitmap ( it should be about 300 KB ). You can copy it to /boot/bitmap/boot.bmp or make a link to it.
Logged

Most music on my soundcloud page was arranged in programs running on VL.
boilertech
Member
*
Posts: 30



« Reply #2 on: November 24, 2007, 12:20:37 pm »

No other .bmp on the system. I ended up installing 5.8 soho in virtualbox. Uploaded the boot.bmp to an online sever then copied to my /boot/bitmap folder. All works good now. Still I wonder how the heck I lost it. Huh
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!