VectorLinux
December 20, 2014, 06:05:14 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Connection  (Read 1113 times)
soulvayne
Member
*
Posts: 15


« on: December 10, 2007, 02:46:36 am »

I have a problem with my connection when i start up my pc.
It doesnt connect to the network or internet. When i reboot my pc it works again but i don't want to reboot everytime i start my pc, its kind of annoying.
Here is my question: Is there a command i can execute as user to refresh my connection as i startup.
Ive tried "ifconfig eth0 192.168.1.171 netmask 255.255.255.0 broadcast 10.1.255.255", but that doesnt work in user account.
If i need to post more info to solve the problem ask here.
Logged
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3261


-- Just being myself --


« Reply #1 on: December 10, 2007, 04:30:15 am »

first of all, what is your version of VL?
And then, how is your network connection setting work? Fix IP or DHCP?
or maybe you can try to look at below llink....

http://www.vectorlinux.com/forum2/index.php?topic=979.0
Logged
soulvayne
Member
*
Posts: 15


« Reply #2 on: December 10, 2007, 05:13:25 am »

I have VL 5.8.
My network connection work on DHCP.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!