Please support VectorLinux!

Author Topic: scroll wheel not working  (Read 2951 times)

Daniel

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 704
    • TuxToys - Packages for VectorLinux 6.0
scroll wheel not working
« on: June 16, 2009, 10:56:11 am »
The scroll wheel on my mouse recently stopped working. I plugged in a different mouse but the scroll didn't work on it either. Configuration problems? I don't think I've done anything to change mouse setup. Suggestions?
The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3208
Re: scroll wheel not working
« Reply #1 on: June 16, 2009, 11:34:16 am »
Vasm -> Xwindow -> Xconf

Daniel

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 704
    • TuxToys - Packages for VectorLinux 6.0
Re: scroll wheel not working
« Reply #2 on: June 16, 2009, 01:23:19 pm »
Well, I did that, but it didn't change the scroll problem.
The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM

nightflier

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 4072
Re: scroll wheel not working
« Reply #3 on: June 16, 2009, 05:20:08 pm »
Post the sections of your /etc/X11/xorg.conf that deal with "InputDevice".

Daniel

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 704
    • TuxToys - Packages for VectorLinux 6.0
Re: scroll wheel not working
« Reply #4 on: June 16, 2009, 05:36:09 pm »
Here is the mouse part of the "InputDevice" section of xorg.conf

Section "InputDevice"
Identifier  "Mouse0"
Driver      "mouse"
Option       "Protocol" "auto"
Option       "Device" "/dev/input/mice"
Option       "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection
The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM

Daniel

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 704
    • TuxToys - Packages for VectorLinux 6.0
Re: scroll wheel not working
« Reply #5 on: June 17, 2009, 04:40:54 am »
Well, now my scroll is working perfectly again.  ??? Thanks anyway.
The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM

nightflier

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 4072
Re: scroll wheel not working
« Reply #6 on: June 17, 2009, 06:13:57 am »
Probably stray electrons  ;)